martes, 20 de noviembre de 2012

PREMI A LA TRAJECTÒRIA CULTURAL

El passat dissabte, dia 3 de novembre de 2012  
"Diada de la Cultura" 
Josep Juan i Joan Defaus recollin el Premi a la trajectòria cultural de mans de Mercè Ortega i
del Regidor de Cultura Marc Candela.


Diada de la Cultura -Entrega premis El passat 3 de novembre a les 19.30h la ballada de l’intercanvi entre les Colles de Ball de Gitanes de Martorelles i el Grup Folklòric Sa Colla de Labritja va donar el tret de sortida a aquesta nova activitat. Just després al Celler de Carrencà es va realitzar la recepció als membres del Consell de Cultura i de les entitats culturals martorellesenques per acte seguit iniciar la cerimònia de lliurament dels premis de la cultura. Es va comptar també amb l’actuació en directe del trio de Jazz local Equinox.

Els premiats segons candidatura van ser:
Premi a la promoció juvenil i infantil de la cultura
Premi al reconeixement d’una entitat , creador/s, personalitat, col·lectiu, equipaments i/o projecte, per al foment de la cultura als infants i/o joves de Martorelles.Va ser per la sra. Dolors Milà “Lolita” Narradora – Activista Cultural .

Premi al foment i innovació cultural Premi al reconeixement d’una entitat, creador/s, personalitat, col·lectiu, equipaments i/o projecte per al foment i/o innovació de la cultura a Martorelles.Va ser per la Colla de Grans de l’Agrupació de Ball de GitanesPremi a la trajectòria cultural

Premi al reconeixement d’una entitat, creador/s, personalitat, col·lectiu, equipaments i/o projecte a la seva trajectòria per al foment, coneixement i divulgació de la cultura a Martorelles i per la projecció
del nostre poble més enllà de les seves fronteres.


Joventut Sardanista de Martorelles
Entitat Cultural

Dedicada al foment de la sardana amb gairebé 80 anys d’existència es tracta d’una de les entitats més prolífiques del nostre poble. Ha estat també embrió d’altres entitats com la Confraria la Santa Espina. Representa habitualment Martorelles a trobades i actuacions arreu del territori català i fora de ses fronteres. Tanmateix realitza activitats fora de l’àmbit sardanístic com el grup de majorettes o el conegudíssim Pessebre Vivent de Martorelles que enguany ha fet el seu 35è aniversari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario